Ideaal weer voor Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs kan waarschijnlijk optimaal profiteren van het winterweer dat voor de deur staat. Bij een dalende temperatuur zal er waarschijnlijksprake zijn van overwegend guur weer de komende dagen. Omdat het weer nog niet direct uitnodigt om uit te gaan waaien aan het strand of andere buitenactiviteiten te gaan doen is de kans des te groter dat men een overdekt uitje zal maken dit weekend. Wie weg wil dromen bij prachtige zonnige bestemmingen die kan dat natuurlijk nergens beter doen dan in de Utrecht tijdens de Vakantiebeurs.

Zeker nu de gemiddelde Nederlanders steeds harder door de regering in de portemonnaie geraakt wordt zal men steeds beter oriënteren voordat er geld uitgegeven wordt aan een vakantie. De in de Jaarbeurs georganiseerde vakantiebeurs is dan natuurlijk de uitgelezen plek om dat te doen in de maand januari.

Wie zaterdag of zondag naar de Vakantiebeurs wil gaan die kan vanaf 10 uur ‘s morgens naar binnen. De verwachting is dat het zoals altijd al vrij vroeg druk zal worden. Wie slim is zorgt dat hij/zij met het openbaar vervoer komt om de drukte rondom de Jaarbeurs te vermijden met de auto. De Vakantiebeurs is op zaterdag en zondag tot 18 uur geopendPlaats een reactie