Malta nieuwe bestemming van Isropa

Malta is de nieuwste bestemming van reisorganisatie Isropa. Isropa is een specialist in reizen naar Cyprus, Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Sinds deze zomer kan het in de Middellandse Zee gelegen land Malta aan dit pakket toegevoegd worden.

Isropa biedt vakanties aan naar zonnige bestemmingen, maar beperkt zich niet tot strandvakanties. Wie een rondreis wil maken door Israel, Jordanië, Egypte of Marokko is ook bij Isropa aan het goede adres. Ook bieden ze stedentrips naar minder alledaagse stedentripbestemmingen zoals Beirut, Luxor en Amman.

In Malta biedt Isropa reizen aan naar zowel het eiland Malta zelf als naar het eiland Gozo. Malta betekent niet alleen zon, maar ook een grote schat aan historie en cultuur. Malta ligt op de kruising van verschillende culturen wat duidelijk merkbaar is in het hedendaagse leven op Malta. Isropa biedt verschillende reizen naar Malta aan: rondreizen op Malta en Gozo, Malta verkennen op de mountainbike tijdens een achtdaagse groepsrondreis, fly-drives naar Malta, stedentrips naar Valletta en natuurlijk ook zonvakanties naar Malta.

Bekijk hier het volledige reisaanbod van Isropa naar Malta

 Plaats een reactie