Tot € 100 korting op wintersportvakanties

Nu we in Nederland nog heerlijk kunnen genieten van enkele heerlijke nazomerdagen, lijkt de winter en de winterspot nog ver weg. Maar dat is niet zo. De eerste skiliften zullen over een maand of twee gaan draaien en een maand later is het wintersportseizoen op skibestemmingen zoals Frankrijk, Oostenrijk en Italië in volle gang. Na een door corona volledig in de soep gelopen wintersportseizoen 2020/2021 staan de skiërs en snowboarders te trappelen om de piste weer op te gaan. Dankzij de vaccinaties en de coronacheck zal het komende wintersportseizoen vrijwel zeker zonder al te veel verstoringen plaats kunnen gaan vinden.

Heb je je wintersportvakantie nog niet geboekt? Dan is dit het moment om dat alsnog te doen. Bij TUI, de grootste touroperator van Nederland, krijg je momenteel tot 100 euro korting op een wintersportvakantie. Dat maakt het extra aantrekkelijk om nu jouw skivakantie te boeken. Voor een aantal bestemmingen boek je een skivakantie inclusief de skipas. Hierdoor hoef je ter plaatse alleen nog maar je verteer en eventueel materiaalhuur te betalen.

Voorwaarden

De korting is maximaal 100 euro per boeking en geldt voor nieuwe boekingen. De korting wordt tot en met 4 oktober gegeven. Kijk op de website van TUI voor alle wintersport aanbiedingen van dit moment.Plaats een reactie