TUI winterzon tips voor deze winter

Via een nieuwsbrief ontving ik een aantal winterzontips voor de komende zomer. Waar moet je volgens hen naar toe als je de komende wintermaanden wilt genieten van zonnig warm weer? Als het aan TUI ligt vliegen we vooral naar de Canarische Eilanden, Kaapverdië en Curaçao deze winter. Ik kan me daar helemaal in vinden. Alledrie de bestemmingen hebben hun bezoekers veel te bieden en één ding is zeker: het is er de komende maanden warmer dan in Nederland of België!

Canarische Eilanden

Hier is het volgens de reisgidsen altijd lente (of zomer). Hoewel er zeker ook een kans is op een bui of een dag slecht weer, is het vooral op de zuidkant van de eilanden Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria prima vertoeven in de winter. De temperatuur ligt tussen de 17 en 25 graden (afhankelijk van de  maand en de locatie) en de zon laat zich geregeld zien. En het mooie is dat de Canarische Eilanden op slechts 4,5 uur vliegen van Nederland liggen.

Bekijk de vakanties naar de Canarische Eilanden bij TUI

Curaçao

Het toerisme naar Curaçao is de afgelopen twee jaar enorm toegenomen. Dankzij de grote concurrentie tussen de aanbieders is Curaçao betaalbaarder dan ooit geworden. Als je een beetje goed zoekt dan vlieg je al voor 500 tot 700 euro per persoon een week naar Curaçao (incl. accommodatie). De temperatuur ligt gegarandeerd rond of zelfs iets boven de 30 graden Celsius en de zin laat zich veelvuldig zien. Wat is er mooier dan de mensen in Nederland jaloers maken vanaf een heerlijk palmenstrand op het zonovergoten Curaçao?

Bekijk de Curacao aanbiedingen bij TUI

Kaapverdië

De Kaapverdische Eilanden waren lang een onbekende zonbestemming. Sinds enkele jaren is deze zonbestemming voor de west-Afrikaanse kust helemaal hot. Hoe hot? Gemiddeld een graad of 23 tot 28 in de winterperiode. En dat terwijl het zeewater bijna net zo warm is. Een weekje Kaapverdië is op dit moment bij TUI al te boeken vanaf iets minder dan 400 euro per persoon. Daarvoor lig je een week aan het strand!

Bekijk de Kaapverdië aanbiedingen bij TUIPlaats een reactie