Aanbiedingen — 3 juli 2014

Wie de komende maanden naar Turkije reist die moet zijn visum vooraf online regelen. Het e-visum is een elektronisch visum dat vanuit Nederland al aangevraagd kan worden. Voor de mensen die geen creditcard hebben is dat lastig, want om het Turkse e-visum bij de officiële site te bestellen heb je een creditcard nog om te kunnen betalen. Gelukkig zijn er volop Nederlandse sites ingesprongen op de behoefte om met iDEAL te kunnen betalen. Een voorbeeld hiervan is e-visums, die vaak dezelfde dag nog je visum voor Turkije regelen. Dit bedrijf was afgelopen maand goed voor het regelen van meer dan 3000 Turkse via voor Nederlandse klanten.

Je visum voor Turkije kost bij e-visums € 24,95 per persoon, wat iets duurder is dan wanneer je zelf met een creditcard een visum zou kopen op de Engelstalige site van de Turkse overheid. Het is echter niet duurder dan op het vliegveld van aankomst zelf een visum te kopen. Als je daarvoor kiest heb je ook nog de kans dat je in de rij komt te staan.

Bij e-visums.nl:
– betaal je een kleine toeslag voor de verwerking van het visum, die vergelijkbaar is met andere aanbieders
– heb je je visum binnen 24 uur
– kun je betalen met iDEAL of Mister Cash

Visum Turkije regelen? Klik hier.

Tags: , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *