Uitzicht op Petronas Twin Towers

De Petronas Twin Towers vormen samen een uniek bouwwerk in de Maleisische stad Kuala Lumpur. Het behoort tot de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio. Niet voor niets dat de Petronas Towers dagelijks duizenden keren op de foto gezet worden. Vooral vlak na zonsondergang, als de torens fraai verlicht worden, is het een drukste van jewelste in KLCC City Park en aan de noordoostkant van de ruim 450 meter hoge torens.

Een fraaie plek om de torens bijna recht te kunnen fotograferen is de SkyBar van het Traders Kuala Lumpur Hotel. Dit vijfsterrenhotel ligt ideaal ten opzichte van de Petronas Twin Towers, waardoor het uitzicht van de 33e verdieping op de torens altijd uitstekend is. Wie de SkyBar wil bezoeken die zal in veel gevallen een plekje moeten reserveren. Vooral rond zonsondergang en later op de avond kan het er erg druk zijn.

Als hotelgast kun je ook vanaf je kamer genieten van het prachtige uitzicht op de Petronas Towers, mits je een kamer boekt met Petronas uitzicht. Het prijsverschil ten opzichte van normale kamers is dermate klein dat het echt de moeite waard is om zo’n kamer te boeken. Vraag wel voor een kamer op een zo hoog mogelijke verdieping voor het beste uitzicht.Plaats een reactie